Delivery Management Software virksomheden Consignor meddeler per 1. november 2018, at de har indgået partnerskab med tøjfirmaet Superdry.

“Vi er glade for at byde Superdry velkommen til Consignors kundeportefølje. Superdrys investering giver dem et solidt fundament for at opbygge et leveringsløfte i verdensklassen. Vi glæder os til at arbejde tæt sammen med Superdry-teamet som en strategisk partner samt at øge deres niveau af servicetilbud, nye salgskanaler og rentabilitet,” siger Gary Carlile, Managing Director i Consignor Ltd.

Consignor har indfriet Superdrys ambition om at konsolidere alle varebevægelser mellem Superdrys distributionscentre, butikker og kunder på én enkelt platform for derved at kunne styre deres globale leveringsnetværk på den mest effektive måde.

“Consignor er den rigtige løsning for vores forretning, da de er fleksible og i stand til at reagere på vores brands skiftende forretningsbehov, give en stabil og skalerbar løsning med adgang til de transportører, som vi vil samarbejde med. Desuden har Consignor appetit på at udvikle nye koncepter og idéer med os. Det er alle vigtige faktorer for os, da vores strategi er at blive et globalt digitalt brand gennem digitale forsyningskæder og operationel excellence, siger Gordon Knox, Logistics Director i Superdry.

Dedikeret samarbejde mellem Consignor og Superdry har betydet, at der i løbet af kun ni måneder er blevet etableret en helt ny integration mellem Consignor og Superdrys WMS-udbyder, JDA, hos Superdrys distributionscentre i Storbritannien, Europa og USA for detail-, engros- og e-handelskanaler. Samtidigt er 40 transportørprodukter blevet tilføjet i processen. Selv om det stadig er tidligt i processen, oplever Superdry allerede store fordele ved at bruge Consignor til deres forsendelser:

“Evnen til at samle alle datastrømme på forsendelser fra vores e-handels-, engros- og butiksleverandører på én platform giver os mulighed for at være mere strategiske i vores beslutningstagen med hensyn til at styre, hvad vi gør nu og lige så vigtigt hvad vi gør vi i fremtiden”, siger Ben Willetts, Global eCommerce Service Manager i Superdry.

Reducerer omkostninger og forbedrer final mile

Consignors teknologi hjælper Superdry til at træffe smartere beslutninger om at reducere fragtomkostninger og forbedre servicen inden for final mile levering.

“Med Shipping Rules i Consignor er vi i stand til at beskytte det leveringsløfte, vi giver til vores kunder. Vi har også forbedret gennemsigtigheden i levering til kunder, der bruger vores Click & Collect service. Derudover er levering over landegrænser nu meget mere ligetil for internationale kunder gennem digitalisering af tolddokumentation,” siger Ben Willetts.

Værdien af partnerskabet mellem Consignor og Superdry går begge veje.

“Vi er stolte af, at Superdry har valgt Consignor som strategisk partner. Superdry er et globalt brand, der giver os en enorm indsigt i detailhandelsmarkedet. Det hjælper vores R&D team til at lære og udvikle nye softwarefunktioner, der holder os stærke på markedet i de kommende år,” konkluderer Peter Tang Thomsen, CEO i Consignor Group.

Superdry fakta:

  • Superdry blev grundlagt i 2003 i Storbritannien.
  • Superdry producerer og sælger tøj.
  • Superdry har 515 Superdry brandede lokationer (egne butikker og franchises).
  • Superdry sælger til mere end 100 lande verden over fra deres 21 internationale hjemmesider.
  • Superdry fokuserer på en sømløs leveringsoplevelse gennem god kundeservice og en problemfri returpolitik.

Consignor fakta:

  • Consignor blev grundlagt i 1997 og er vokset til at være en global Delivery Management software udbyder til virksomheder og webshops, som sender pakker og gods.
  • Consignor indeholder verdens største transportørbibliotek.
  • Consignor softwaren er en komplet løsning der tilbyder kunder værktøjer til at sende, spore, scanne, modtage, returnere og analysere deres forsendelses flow.
  • Consignor håndterer forsendelser for 10,000+ kunder globalt, og forventer en omsætning på 20 million EUR i 2018.

 


Tekst af Consignor, news@consignor.com

Vi holder dig opdateret indenfor levering. Følg Consignor på linkedin logo