Consignor release notes

I Consignor lægger vi stor vægt på softwareudvikling for at sikre kunderne den mest konkurrencedygtige Delivery Management platform. Vores erfarne team af udviklere forbedrer kontinuerligt Consignor softwaren med fokus på at sikre en stabil brugeroplevelse og spændende nye features til fordel for vores kunder. Opdateringer er tilgængelige for alle Consignor kunder. Hvis du bruger Consignor Ticket eller Shipment Server opdateres løsningen automatisk. Consignor On-Premises brugere skal opdatere deres software manuelt for at få adgang til forbedringer og nye features.

I Release notes får du en oversigt over alle nye features og forbedringer i den seneste version af henholdsvis Consignor On-Premises, Consignor Portal og Consignor Shipment Server. Release notes inkluderer også transportør-opdateringer (carrier), som viser nye transportører i Consignors transportørbibliotek samt nye produkter, som er tilføjet til eksisterende transportører. Med Consignor Release notes er du til hver en tid opdateret på nyeste udvikling, så du kan få det optimale ud af din Consignor løsning.

Du kan finde release notes i Consignor’s Help Center. Hvis du gerne vil modtage en notifikation, når der er en ny release note, kan du klikke “Følg” i øverste højre hjørne på den sektion, som du gerne vil følge.

Find Consignor On-Premises release notes her.

Find Consignor Portal release notes her.

Find Consignor Shipment Server release notes her.

Find Scan App release notes her.

Find Carrier release notes her.

Go to Integration release notes here.