Mover

“Consignor har været mere end fleksibel til at imødekomme kravene i det amerikanske fragtmarked, og de tilbød den bedste løsning til vores fragtbehov i USA. Gennem hele processen gjorde Consignor hvad som helst og så mere til for at imødekomme vores krav. ”

Nick Daniels
IT Manager, Total Label USA

 

Total Label USA: Fra håndskrevne labels til en fuldt automatiseret løsning

Da Total Label USA implementerede nyt ERP-system, CERM, valgte de også Consignor som en fuldt integreret Delivery Management løsning og fik en langt mere effektiv leveringsproces samt et bedre overblik over deres forsendelser.

Total Label USA, baseret i Whitefish Montana og producent af højkvalitets labels til forskellige typer produkter, ønskede at øge effektiviteten af deres drift og havde brug for software til at understøtte denne ambition. CERM, specialist i software til trykkeribranchen, blev valgt som business management backend og til Delivery Management formål, passede Consignor som fod i hose.

Effektiv, automatiseret og integreret løsning
IT Manager hos Total Label USA, Nick Daniels forklarer:

“Vi bruger FedEx, UPS og syv mindre lokale transportører til fragt. Tidligere bookede vi forsendelser direkte i hver transportørs system, og ved nogle af de lokale kurerer udfyldte vi endda fragtlabels i hånden.”

Behovet for at automatisere processen blev opfyldt af en Consignor løsning, som er fuldt integreret til Total Label USAs ERP system. Det betyder, at de nu automatisk booker transport til forsendelser, printer fragtlabels og sporer forsendelser i ét samlet system.

“Den integrerede løsning gør det meget lettere for os. Vi skal kun forholde os til ét system, og det siger sig selv, at vi sparer massive mængder tid med automatisk printede labels til alle vores transportører. Vi har også fået et meget bedre overblik med track & trace på alle vores forsendelser,” siger Nick Daniels.

Når forsendelser er oprettet i Consignor, får hver forsendelse et unikt id i Consignor Portal. I portalen kan forsendelser følges på deres rejse til modtageren, og Total Label USA har adgang til værdifulde statistikker, end-of-day rapporter og meget mere.

Investering i amerikansk vækst
USA er et højt prioriteret marked for Consignor. Vice President Steffen Pasgaard forklarer:

“USA er et meget vigtigt marked for os, og vi har virkelig lagt ressourcer i at inkorporere de transportører og funktioner, som amerikanske kunder efterspørger. Gennem hele Total Label USA projektet har vi bekræftet, at vi er i stand til at imødekomme disse krav og kan understøtte det samlede servicekatalog fra de vigtigste aktører i den nordamerikanske fragtindustri, såsom UPS og FedEx. I samarbejde med amerikanske kunder har vi udviklet nye amerikanske transportørmoduler, og vi ser frem til at vokse yderligere på dette marked. I øjeblikket investerer vi tungt for at få det til at ske. ”

Til Total Label USA projektet blev der udviklet syv integrationer til lokale transportører samt tilpasninger for at imødekomme amerikanske specifikationer og måleenheder. Om samarbejdet med Consignor siger Nick Daniels:

“Consignor har været mere end fleksibel til at imødekomme kravene i det amerikanske fragtmarked, og de tilbød den bedste løsning til vores fragtbehov i USA. Gennem hele processen gjorde Consignor hvad som helst og så mere til for at imødekomme vores krav. ”

CERM var også tilfreds med projektet og samarbejdet mellem Total Label USA, Consignor og dem selv. Chris Gullet, konsulent hos CERM, siger:

“Det har været en yderst tilfredsstillende leverandøroplevelse at bruge Consignor. I forhold til vores kunder er Consignor værktøjet en robust løsning, som er nem at bruge uden omfattende oplæring.”

Gør klar til fremtidige leveringsudfordringer
Som virksomhed lægger Total Label USA stor vægt på god kundeservice samt innovation, og ønsker at tilbyde deres kunder de produkter, som de foretrækker samt at levere dem rettidigt.

“Consignor hjælper os med at udvikle vores forretning i den forstand, at vi nu bruger meget mindre tid på at håndtere leverancer, og dermed kan dedikere den tid til vores kunder og til at udvikle nye banebrydende produkter til dem i stedet,” siger Nick Daniels.


Tekst af Consignor, news@consignor.com

Vi holder dig opdateret indenfor levering. Følg Consignor på linkedin logo

Total Label USA

  • Total Label USA er baseret i Whitefish, Montana og har et datterselskab i Memphis, Tennessee.
  • Producerer labels af høj kvalitet til mad, drikkevarer, sundhed og skønhed, husholdnings-, ernæringsprodukter, vin og spiritus og
  • Mere end 40 års erfaring inden for labelindustrien.

Fakta

  • Har brugt Consignor siden efteråret 2017.
  • Anvender Consignor On-Premises integreret til ERP-systemet CERM.
  • Transportører: FedEx, UPS og syv andre amerikanske LTL transportører.

 

Consignor