Tailor Store

Med Consignor Shipment Server kan vi printe labels, pakke og sende varerne fra vores produktion i Sri Lanka til kunder i Europa. Det er billigere i transport samt mindsker miljøbelastningen og leveringstiden.

Nikolas Harvey
Customer Care & Logistics Manager, Tailor Store

Sådan sparede Tailor Store 15% i transportomkostninger

Svenske online skrædder Tailor Store sparer tid og penge samt mindsker miljøbelastningen og leveringstiden ved at bruge ny Delivery Management teknologi.

Det er formiddag i byen Alawwa i det centrale Sri Lanka. Byens indbyggere er godt i gang med dagens arbejde, og på Tailor Stores skrædderi ved floden høres den sagte lyd af labelprintere, som printer på livet løs til dagens mange pakker, som har en lang rejse foran sig. Men hvordan kan det lade sig gøre at spare tid, penge og CO2 på at sende skræddersyet tøj 8000 km fra Sri Lanka til en kunde i Lapland i Sverige?

Hvis man spørger Customer Care & Logistics Manager i Tailor Store, Nikolas Harvey, er svaret enkelt: Consignor Shipment Server.

”Med Consignor Shipment Server kan vi printe labels, pakke og sende varerne fra vores produktion i Sri Lanka til kunder i Europa. Varerne bliver fløjet fra Sri Lanka til Oslo, Stockholm, Frankfurt og Zürich. Herefter bliver de sorteret på PostNord, DHL og SwissPost terminaler og transporteret med lastbil ud til slutbrugeren. Det er billigere i transport samt mindsker miljøbelastningen og leveringstiden, da vi tidligere fløj alle pakker til Helsingborg, hvorfra de blev fragtet med lastbil til terminalerne, ” forklarer Nikolas Harvey.

Consignor Shipment Server er en Delivery Management webservice, som Consignor driver og vedligeholder. Den kan nemt integreres med økonomisystemer og webshops. Det betyder, at labels printes fra internettet, og oplæring i nye systemer ikke er nødvendigt. Shipment Server kan derfor tilgås, uanset hvor i verden man befinder sig. Webservicen harmonerer også godt med Tailor Stores fremtidsplaner.

Vi er fremtidssikret
Tailor Store sælger i dag skræddersyet tøj til næsten hele verden og med fokus på mere salg, især uden for Europa i fremtiden, har den svenske online skrædder logistikken i orden.

”Vi er fremtidssikret, fordi vi nemt kan udvide vores marked til andre lande, da webservicen indeholder mere end 300 transportører, ” siger Nikolas Harvey.

Det er dog ikke kun antallet af transportører, som er en fordel for Tailor Stores fremtidsplaner. Consignors svenske Country Manager, Mattias Gredenhag, forklarer:

”Hvis Tailor Store har behov for andre transportører end, vi tilbyder, kan vi sagtens koble dem op på dem. Og med vores drift af Consignor Shipment Serverer Tailor Store altid sikker på at have adgang til de nyeste services hos transportørerne. De behøver altså ikke at bruge tid på at vedligeholde og opdatere Consignor Shipment Server. Det gør vi for dem.”


Tekst af: Consignor, news@consignor.com

Vi holder dig opdateret indenfor levering. Følg Consignor på linkedin logo

Tailor Store:

  • Kendte for deres skræddersyede skjorter.
  • Hovedkontor i Helsingborg, Sverige.
  • Produktion i Sri Lanka med mere end 450 ansatte.
  • Sender mere end 60.000 pakker om året fra Sri Lanka til kunder i hele Europa.

Fakta:

  • Ingen lokal installation.
  • Indbygget direkte i ERP, webshop eller WMS.
  • Hurtig kommunikation via webservice.
  • Print returneres i forskellige formater.
  • Fuld kontrol over print.
  • Servicen er altid overvåget og vedligeholdt af Consignor ERC.
Consignor Shipment Server