QWT Ship Advisor

Vi ønskede at skabe en løsning for vore kunder, således at de havde flere alternativer til fragt og udlevering med fornuftige fragtpriser. Hvert produkt er vejet og målt, og prisen fra de forskellige transportører beregnes direkte i webshoppen før kunden betaler. Vi skal tjene penge på produkterne – ikke på fragten.

Kim Bruland
QWT

 

Webshop øger salget med 30% med Ship Advisor – QWT

 

Efter biludstyrs webshoppen QWT fik installeret webservice-løsningen Ship Advisor i sin webshop, er omsætningen i webshoppen steget med hele 30%. Webservicen er bygget ind i webshoppen, og giver kunderne mulighed for at vælge fragt- og leveringsalternativer efter behov: Dyrt eller billigt, hurtigt eller langsomt, derhjemme, på arbejdet eller afhentningssted. Og ligeledes beregne den korrekte fragtpris og leveringstid.

“Vi ønskede at skabe en løsning for vore kunder, således at de havde flere alternativer til fragt og udlevering med fornuftige fragtpriser. Hvert produkt er vejet og målt, og prisen fra de forskellige transportører beregnes direkte i webshoppen før kunden betaler. Vi skal tjene penge på produkterne – ikke på fragten”, siger Kim Bruland, QWT.

De 150.000 artikler i webshoppen er lagt ind i databasen, derefter klarer websiden beregningen af den helt rigtige fragtpris. Prisen afhænger også af, hvor hurtigt kunden ønsker levering og hvor kunden ønsker den udleveret. Det vælger kunden selv i webshoppen før betaling.

“Vi ved ikke om det er den korrekte fragtpris, flere muligheder for udlevering eller måske en kombination af disse muligheder, som er årsagen til den enorme stigning i vores omsætning. Men vi er glade for at kunne tilbyde en service for vore kunder, som de sætter pris på”, siger Kim Bruland.

QWT er en webshop med stort udvalg af reservedele, ekstra udstyr og styling til bilen, som er meget populært blandt de som ønsker “lidt ekstra” udover det som tilbydes af de mest kendte biludstyrsbutikker. QWT sælger over hele Norge og er leveringsdygtig i både byer og til små steder ude på landet. På websiden vil kunden altid kunne finde et sted i nærheden af deres bopæl, som kan udlevere det bestilte – eller om man vil – få bragt det til døren. Alt afhængigt af, hvor meget man ønsker at betale!


Tekst af: Consignor, news@consignor.com

Vi holder dig opdateret indenfor levering. Følg Consignor på linkedin logo

Consignor