Mover

“Ved at definere vores fragtregler i Consignor laver vi ikke manuelle fejl ved booking af transport, og vores lagermedarbejdere behøver ikke at gå rundt og huske vores fragtregler for derefter at finde frem til, hvilken fragtmulighed der vil være bedst i hver enkelt situation.”

Brian Østergaard
Lagerchef, OJ Electronics

Consignor vælger automatisk den billigste fragt til vores forsendelser

Kvalitet og at arbejde smartere er nøgleord hos OJ Electronics. De har defineret deres fragtregler i Consignor, så de automatisk booker den billigste eller hurtigste fragt baseret på deres forsendelsers størrelse og destination.

OJ Electronics laver kontrolsystemer til varme-, ventilations- og klimaanlæg, og sender pakker til modtagere over hele verden. Efter de har integreret Consignor til deres ERP-system, er deres fragtbooking blevet automatiseret.

«Ved at definere vores fragtregler i Consignor kan vi nu automatisk vælge den billigste eller hurtigste fragt til vores forsendelser baseret på bestemte kriterier. Det betyder, at vi ikke laver manuelle fejl ved booking af transport, og vores lagermedarbejdere ikke behøver at gå rundt og huske vores fragtregler for derefter at finde frem til, hvilken fragtmulighed der vil være bedst i hver enkelt situation,» siger Brian Østergaard, lagerchef hos OJ Electronics, og fortsætter:

«Efter vi har automatiseret vores fragtregler, pakker vi også vores forsendelser på en mere meningsfuld og sikker måde, da Consignor ser på, hvordan forsendelsen er pakket i forhold til vægt og størrelse og beslutter derefter fragtmetoden. Tidligere pakkede vi vores forsendelser i forhold til, hvad vi troede ville være den billigste fragtmulighed, hvilket kunne resultere i opdeling af en forsendelse i f.eks. 15 pakker i stedet for at samle den på én palle. »

OJ Electronics har anvendt Consignor til deres forsendelser siden 2012, da de implementerede nyt ERP-system, Dynamics AX. Det var afgørende for OJ Electronics, at Consignor kunne integreres fuldt ud til Dynamics AX, så de kunne automatisere processen med at booke transport til deres forsendelser samt samle al deres fragthåndtering ét sted. Consignor indsamler også returdata fra deres transportører i Dynamics AX. Det gør det muligt for OJ Electronics at holde styr på fragtstatistikker og kontrollere, om fakturerede fragtpriser matcher forventede fragtpriser.


Tekst af Consignor, news@consignor.com

Vi holder dig opdateret indenfor levering. Følg Consignor på   linkedin logo

Faka 

Consignor