Mover

Vi blev anbefalet at være en del af Consignor, hvilket vi er meget glade for, da vi nu er blevet en del af et udstillingsvindue for mere end 10.000 kunder. Derved kan vi nemmere udvide både vores erfaring indenfor fragt og kundeportefølje.

Martin Hansen
Administrerende Direktør, Mover

 

 

Nu kan du sende dine pakker med Mover i Consignor

 

Antallet af Uber-inspirerede transportører er stigende, hvilket også mærkes hos Consignor, hvor den nye danske deleøkonomiske transportør Mover nu er en del af transportørbiblioteket.

Studerende, pendlere, chauffører eller bare folk, som har plads i bilen og vil tjene ekstra penge, kan blive chauffører og fragte pakker for transportvirksomheden Mover. Via en online platform matcher Mover deres chauffører med privatpersoner og virksomheder med forskellige fragtbehov. Det kan være alt fra kurérkørsel til større og faste distributionskørsler.

”Kunder booker transport via vores hjemmeside, og vi matcher så deres specifikke fragtbehov med vores chauffører. Det betyder, at vi tilbyder 30-50% billigere fragt end andre transportører, da vi ressourceudnytter ved at forbinde folk og virksomheder med fragtbehov med små biler og omvendt. Vi er også billigere, da vores chauffører ikke skal betales for at køre i reklamebiler eller have uniform på,” fortæller adm. direktør hos Mover, Martin Hansen, og fortsætter:

”Privatpersoner og virksomheder kan trygt sende deres pakker med en Mover chauffør, for alle vores chauffører skal gennem en godkendelsesproces, og de bliver løbende ratede af kunderne. Derudover har chaufførerne en selvrisiko, som de hæfter for, hvis en pakke skulle blive beskadiget eller forsvinde under transport. Derfor er vores chauffører interesserede i at behandle pakker ordentligt.”

Mover er en del af transportørbiblioteket i Consignor. Det betyder, at Consignor brugere nemt kan vælge Mover som transportør til at fragte deres pakker.

Sådan er Mover en del Consignor

Hvis Consignor brugere ønsker at anvende Mover som transportør, skal de opsætte en aftale med Mover og Consignor, og herefter sætter Consignor integrationen op mellem brugeren og Mover. Mover vil nu være en del af brugerens Consignor, og kan nemt vælges næste gang, der sendes pakker. Mover er begejstrede for at være en del af Consignors transportørbibliotek.

”Vi blev anbefalet at være en del af Consignor, hvilket vi er meget glade for, da vi nu er blevet en del af et udstillingsvindue for mere end 10.000 kunder. Derved kan vi nemmere udvide både vores erfaring indenfor fragt og kundeportefølje,” afslutter Martin Hansen.

Mover har i øjeblikket mere end 3000 chauffører tilknyttet, og tilbyder fragt af pakker i hele Danmark. Consignor brugere kan også vælge Uber-inspirerede transportører som Mover i andre lande, herunder PiggyBaggy i Finland, som også er transportør i Consignor.


Tekst af: Consignor, news@consignor.com

Vi holder dig opdateret indenfor levering. Følg Consignor på linkedin logo

 

MOVER:

  • Mover blev grundlagt i januar 2016 i København, hvor hovedkontoret også ligger.
  • Mover vækster med 40-50 nye chauffører om ugen i første halvår af 2017.
  • Timelønnen for chauffører er 200-250kr.
  • Privatpersoner og virksomheder fragter stort og småt med Mover, herunder blomster, elektronik møbler, og mad.
  • Der arbejder 16 personer i Movers administration.

 

FAKTA:

  • Se hele Consignor transportørbibliotek her.

 

Consignor