Roar Sommer, St. Olavs Hospital

Tidligere måtte logistikcenteret på sygehuset erstatte værdien af pakker som forsvandt, men efter vi har indført Consignor Inbound har vi ikke haft behov for at erstatte en eneste pakke. Det er sket at pakker er blevet væk, men så har vi kunnet spore dem internt i systemet og hurtigt finde dem igen.

Roar Sommer
Head of Logistics, St. Olavs Hospital

 

Logistik mellem liv og død

For et sygehus kan rigtig og hurtig levering af medicin og udstyr udgøre forskellen på liv og død. Derfor tog logistikchef Roar Sommer på St. Olavs Hospital i Trondheim Consignor inbound til sporing af interne pakker i brug.

“Vi kunne ikke leve med en situation hvor vores folk i varemodtagelsen blev gjort ansvarlige for pakker som blev væk under levering! Dette er et meget stort sygehus og pakker er blevet væk under transporten flere gange. I de fleste tilfælde dukker pakkerne ganske vist op igen, men fra tid til anden kan de forsvinde sporløst.”

“Tidligere måtte logistikcenteret på sygehuset erstatte værdien af pakker som forsvandt, men efter vi har indført Consignor Inbound har vi ikke haft behov for at erstatte en eneste pakke. Det er sket at pakker er blevet væk, men så har vi kunnet spore dem internt i systemet og hurtigt finde dem igen,” siger Roar Sommer.

Alle varer som bestilles til St. Olavs Hospital, både medicinsk udstyr og andet, går gennem sygehusets logistikcenter. I løbet af dagen modtages mellem 100 og 150 pakker fra posten, budbiler eller godsleverandører.

Afdelingen modtager hver dag opkald fra de forskellige afdelinger på sygehuset med spørgsmål til pakker. Så kan man hurtigt tjekke om den er kommet, ekspederet videre eller på vej ud.

Logistikcenteret brugte i forvejen Consignor platformen til udsendelse af pakker og kunne med minimale omkostninger udvide dette til også at blive en intern løsning.


Tekst af: Consignor, news@consignor.com

Vi holder dig opdateret indenfor levering. Følg Consignor på linkedin logo

St. Olav:

  • Beliggende i Trondheim, Norge.
  • Modtager op til 150 pakker, der skal distribueres internt hver dag.
  • Forsvundne forsendelser er ikke acceptabelt, fordi indkomne forsendelser kan betyde forskellen mellem liv og død.

Fakta:

Consignor