Thomas Jacob, Bring

Consignor er i dag den største Delivery Management software udbyder i markedet, og bliver naturligt nævnt hver gang, vi diskuterer løsninger med vores kunder. Med Consignor kan vi hurtigt og enkelt komme i gang med nye kunder, da det med Consignor ikke er nødvendigt for os at udvikle integration til nye kunder.

Thomas Jensen
Sales Manager, Bring

 

Som Consignor Carrier er vi sikret høj datakvalitet og ensartet fragtlabels

Automatisk overførsel af data fra kunder og ensartede fragtlabels er blot nogle af de fordele, som Bring oplever ved at være transportør i Consignor. Som Consignor Carrier er de en del af verdens største transportørbibliotek.

Bring er Nordens ledende logistikaktør for e-handel og varetransport, og er samtidig transportør i Delivery Management softwaren Consignor. Bring er en vigtig del af Consignor softwaren. Softwaren forbinder afsendere af pakker med modtagere, og transportørbiblioteket er grundstenen i den proces. De valgte at blive transportør i Consignor på grund af funktionaliteten og datakvaliteten i Consignor.

Consignor er i dag den største Delivery Management software udbyder i markedet, og bliver naturligt nævnt hver gang, vi diskuterer løsninger med vores kunder. Consignor har et godt ry, og alle ved, at det fungerer. Med Consignor kan vi hurtigt og enkelt komme i gang med nye kunder, næsten som en plug and play løsning, da det med Consignor ikke er nødvendigt for os at udvikle integration til nye kunder,” siger Thomas Jensen, Sales Manager.

Fordelene ved at være Consignor Carrier mærkes både internt og eksternt hos Bring. Udover at medarbejderne oplever en hurtigere implementering med nye kunder, er de også sikret en ensartethed i dataoverførsel fra kunder og en konsistent labelstruktur på pakker. Samtidig har kunderne frihed til at vælge transportørservices på baggrund af kvalitet og ikke på baggrund af, hvordan transportørens eget softwaresystem er udviklet. Consignor indgår derfor i alle faser fra afhentning hos kunde til håndtering på terminal og til slut ved udlevering hos modtager.

Trin for trin – sådan indgår Consignor i Brings forsendelsesproces

 1. Afsenderen fx Elgiganten booker deres forsendelser i deres egen Consignor til at blive afhentet af Bring.
 2. Afsenderen får automatisk printet en fragtlabel fra Consignor i overensstemmelse med transportørens formater og sætter på pakken.
 3. Bring modtager den automatisk overførte forsendelsesdata fra afsenderen om, hvilke pakker han ønsker afhentet.
 4. Bring afhenter afsenderens pakker og scanner Consignor fragtlablen for at opdatere pakkens track & trace status, og kører herefter pakkerne til egne terminaler.
 5. På terminalen scannes pakkens Consignor fragtlabel for igen at opdatere pakkens track & trace status, og for at blive sorteret videre ud til modtageren.
 6. Bring leverer pakken til modtageren, og scanner Consignor fragtlablen for at markere pakken som leveret i pakkens track & trace historik.

Tekst af: Consignor, news@consignor.com

Vi holder dig opdateret indenfor levering. Følg Consignor på linkedin logo

Bring:

 • Bring er transportør og logistik operatør med norsk oprindelse og er en del af Posten Norge-koncernen.
 • De opererer i dag i Norge, Sverige, Danmark og Finland.
 • Mere end 19.000 mennesker arbejder i Posten Norge-koncernen, som Bring er en del af.
 • Virksomheden tilbyder services indenfor pakketransport, ekspres, bud, godstransport og logistik for madvarer.

 

Fakta:

 • Som Consignor Carrier er Bring synlig for Consignors 10.000+ kunder verden over.
 • Consignor kunder vælger med ét klik Bring som transportør i Consignor til deres forsendelser.
 • Transportøren kommer nemt og hurtigt i gang med nye kunder, da Consignor næsten er som en plug and play løsning.
Consignor