Fredrik Krysén, Aditro Logistics

Med verdens største transportørbibliotek tilgængeligt i Consignor platformen kan vi nemt og hurtigt vælge den transportør, vi har brug for eller tilføje nye transportører i takt med vores ekspansion. Funktionaliteten, driftssikkerheden og udskrivningshastigheden i Consignor giver os et solidt leveringsfundament, hvor vi ikke taber penge på nedetid eller langsom print af labels.

Fredrik Krysén
Transport Director, Aditro Logistics

Aditro Logitics åbner nyt kæmpe lager med hjælp fra Consignor

3 PL aktør, Aditro Logistics, står over for åbningen af deres nye lager i Stockholm. Siden 2008 har de åbnet fire kæmpe lagre i Norden. Sådan en kraftig ekspansion kræver en solid og fleksibel transportørplatform.

Virksomheden er Nordens største transportøruafhængige 3PL aktør. På deres kundeliste findes virksomheder som f.eks. Björn Borg, Lexington, Cervera, Hemtex, Silva og Venue Retail Group. Aditro Logistics bruger Consignor som Delivery Management system, fordi platformen understøtter deres ekspansive vækststrategi.

”Med verdens største transportørbibliotek tilgængeligt i Consignor platformen kan vi nemt og hurtigt vælge den transportør, vi har brug for eller tilføje nye transportører i takt med vores ekspansion. Funktionaliteten, driftssikkerheden og udskrivningshastigheden i Consignor giver os et solidt leveringsfundament, hvor vi ikke taber penge på nedetid eller langsom print af labels,” fortæller Fredrik Krysén, Transport Director i Aditro Logistics.

Aditro Logistics har integreret Consignor On-premises på deres lagre. Det vil sige en fuldautomatisk udgave af Consignor integreret mod deres egne systemer: bl.a. Jeeves, Astro WMS og Ongoing WMS. Aditro Logitics bruger Consignor Portal til kontrol og opfølgning af forsendelser samt Scan App til forbedret track & trace. Portalen er en skybaseret tjeneste, der opdateres med tracking informationer genereret fra transportørerne selv eller fra Consignors gratis scanningsværktøj, Scan App. I tillæg giver Aditro Logistics de kunder, som har behov for det, muligheden for selv at booke returforsendelser direkte i Consignors webinterface, Consignor Ticket. Consignor understøtter ikke kun Aditros Logistics ekspansion. Kunder og partnere mærker også fordelene ved, at de bruger Consignor som Delivery Management system.

Samarbejde til gavn for kunder og partnere

Fordelene i samarbejdet mellem Aditro Logistics og Consignor mærkes hos begge virksomheder.

”Vores kunder oplever, at der er færre fejl i leveringer pga. bedre sporing og kontrol med Consignor samt en højere leveringshastighed. Transportørerne er glade for, at vi bruger Consignor. Da vi dermed kan håndtere deres krav om opdaterede ruter, formater, produkter, validering osv. Det betyder, at transportører ikke behøver at vente på os, og at vi ikke sender til forkerte adresser, ” siger Fredrik Krysén.

Consignor er også glade for samarbejdet med Aditro Logistics. Mattias Gredenhag, VP International Sales i Consignor, fortæller:

”Vi er stolte over, at Aditro Logistics bruger os som Delivery Management leverandør og partner. Vores samarbejde er langsigtet og videreudvikler Consignor platformen, da vi konstant udvikler og forbedrer platformen i henhold til både Aditro Logistics’ og vore andre kunders ønsker. Og det kommer både Aditro Logistics’ samt Consignors partnere og kunder til gode.”


Tekst af: Consignor, news@consignor.com

Vi holder dig opdateret indenfor levering. Følg Consignor på linkedin logo

Aditro Logistics:

  • Aditro Logistics åbnede lageret i Stockholm i februar 2016, og forventer at køre fuld kapacitet på lageret i slutningen af året.
  • Aditro Logistics har fire store lagre i Norge og Sverige og 10 mindre filiallagre.
  • Aditro Logistics forventer at sende 3 mio. pakker om året efter åbningen af det nye lager.

Fakta:

Consignor