Consignor softwaren forbinder dit lager med dine kunder

Delivery Management handler om at forbinde dit lager med dine kunder på den mest effektive måde. Gennem en standard integration til Consignor, sikrer vi, at dine kunder får den samme høje kvalitetsfølelse, når de modtager en levering fra dig. uanset hvilken kombination af transportørtjenester, du vælger.

Consignors kontorer i Norge, Danmark, Sverige, Finland, Rumænien, Storbritannien og USA.

En global virksomhed med lokal tilstedeværelse

Consignor understøtter dine leveringsprocesser ved at gøre det enklere, hurtigere og billigere at sende ordrer til dine kunder. Vores hovedfokus er Delivery Management.

Vi udvikler Consignor softwareplatformen, som omfatter alle stadier i forsendelse og levering, og tilbyder kunder en integreret, bæredygtig og komplet leveringsløsning, som vil fortsætte med at performe og udvikle sig i overensstemmelse med deres strategier.

Som førende udbyder af Delivery Management software kombinerer Consignor dybdegående viden om transport og logistik med fremragende softwarearkitektur og design. Vores software indeholder det største transportørbibliotek i verden og forbinder hver afsender med de transportører, der bedst matcher deres fragtbehov.

Consignor platformen håndterer flere millioner forsendelser om året, og gør det muligt for vores mere end 10.000 kunder at vælge den bedste løsning til deres forsendelser, uafhængig af hvilke transportører, ERP-, WMS-systemer eller e-handelsløsninger de anvender. Vores kundeportefølje spænder fra små webshops til store multinationale virksomheder. Vi er stolte af at lytte til vores kunders behov og vokse i takt med vores kunder både geografisk og i forhold til, hvordan vi kan løse deres behov.

Consignor koncernen beskæftiger mere end 160 medarbejdere og omsatte for 19 mio. EUR, og er dermed vokset til at være den største udbyder af delivery management software.

Consignor Fakta

Verdens største transportørbibliotek

Verdens største transportørbibliotek

Warehouse

10,000+ kunder

Package

Mere end 100.000.000 forsendelser om året

Money

19.000.000 EURO i omsætning

Vores historie

1997: Virksomheden blev grundlagt i Oslo i Norge af Peter Tang Thomsen. Han udviklede og markedsførte softwaren Winedi. Hensigten med Winedi var at effektivisere godstransport ved at automatisere overførsel af forsendelsesdata.

2002: Virksomheden åbner et datterselskab i Aarhus, Danmark.

2007: Virksomheden etablerer en udviklingsafdeling i Bukarest, Rumænien. Winedi slettes og erstattes med den forbedrede og bæredygtige Delivery Management platform Consignor.

2009: Virksomheden åbner et datterselskab i Stockholm, Sverige.

2011: Virksomheden åbner et datterselskab i Tampere, Finland.

2014: Consignor ansætter medarbejder nummer 100.

2016: Virksomheden skifter navn fra EDI-Soft til Consignor. Consignor åbner et datterselskab i London, Storbritannien.

2018: Virksomheden åbner et datterselskab i Atlanta, Georgia, USA.