Tre nye kategorier er nu tilgængelige i radarrapporten i Consignor Portal, så du kan få endnu bedre overblik over dine forsendelser og yde en bedre service overfor dine kunder.

Med radarrapporten i Consignor Portal kan du til enhver tid få et øjebliksbillede af status for dine forsendelser på vej ud til modtageren. For nylig blev der tilføjet tre nye kategorier til rapporten: Out for Delivery, Carrier Exception og Exception.

  • Out for Delivery indikerer at en forsendelse er blevet scannet til levering og er på vej ud med den valgte transportør.
  • Carrier Exception antyder en afvigelse hos transportøren, f.eks. at forsendelsen er blevet skadet undervejs. Carrier Exceptions defineres af transportøren og er inkluderet i den returdata Consignor modtager fra transportøren.
  • Exception er afvigelser hos enten afsender eller modtager, f. eks. hvis kunden ringer ind og ønsker at udsætte levering en dag når transportøren er på vej ud med forsendelsen. Disse definerer du selv via Consignor Portal eller, hvis du bruger Scan App , via Action Center.

Proaktiv service til dine kunder
Med radarrapportens overblik over igangværende forsendelser, er det hurtigt at synliggøre forsendelser som afviger fra det forventede og dermed proaktivt tage action herpå – for eksempel ved at underrette modtageren om at deres pakke er forsinket.

På den måde har du mulighed for at foregribe modtagerens behov for kundeservice. Bemærk dog at rapporten er et øjebliksbillede som viser situationen netop nu. Hvis en forsendelse først på dagen havde status af ”Exception” og den en time senere er ”Out for Delivery”, så figurer den ikke længere på listen over ”Exceptions”.

Radarrapporten er som udgangspunkt aktiv og du finder den under ”historik”-fanen i Consignor Portal.

Gå til vores FAQ for at læse mere om hvordan definerer events/exceptions:

Se hvilke transportører som sender retur data til Consignor

Læs mere om tracking i Consignor Portal her

 


Tekst af: Consignor, news@consignor.com

Vi holder dig opdateret indenfor levering. Følg Consignor på linkedin logo google plus logo