Den nye funktion blev lanceret med Scan App version 4.3.0 og gør det muligt at gruppere forsendelser og opdatere deres status event gennem Scan App, for på den måde at give hver enkelt forsendelse en mere komplet track & trace historik.

Pakker transporteres ofte sammen med andre pakker og varer. De bliver for eksempel sat sammen på en palle eller i et metalbur og læsses ombord på en lastbil sammen med andre paller eller bure. Dette betyder at det er meget svært at scanne  og opdatere status for hver enkelt forsendelse undervejs til modtageren. Hvis for eksempel lastbilen er forsinket, forsinkes alle forsendelser ombord og det ville være en næsten uoverkommelig opgave at scanne hver enkelt pakke på bilen for at opdatere status til “forsinket”. Med den nye Container-funktion bliver dette meget nemmere og beriger track & trace-historikken for hver enkelt forsendelse.

Scan Apps Container-funktion gør det muligt at gruppere adskillige forsendelser i en “container”, som kan være en container i ordet faktiske betydning – mange mindre forsendelser bulked sammen i en større container – eller i form af en virtuel container til forsendelser som deler samme “skæbne”. Det er også muligt at lave flere lag af containere, for eksempel til pakker som er placeret i en kasse/container, kassen er placeret i et bur/container og buret er placeret på en lastbil/container. Status kan opdateres på alle niveauer.

Bedre overblik, hurtigere
Ved at gruppere forsendelser med den nye Container-funktion får du bedre overblik og kontrol med dine forsendelser, særligt hvis du sender mange mindre pakker. I stedet for at scanne hver enkelt pakke ombord på en lastbil for at opdatere deres status, kan agenten blot scanne container ID’et for at opdatere status for alle forsendelser i containeren.

Det er også muligt at tilføje events via returdata fra transportøren med container ID som nøglen.

Klik her for at finde ud af hvordan du aktiverer Container-funktionen i Scan App.

Eller kontakt os her hvis du ønsker at komme i gang med at bruge Scan App og Container-funktionen. 


Tekst af Consignor, news@consignor.com

Vi holder dig opdateret indenfor levering. Følg Consignor på linkedin logo