Vores gratis Help Center er nu opdateret med med alt du behøver at vide for at få det optimale ud af din Scan App løsning,

Scan App er Consignors app som gør det muligt at anvende din smartphone som pakkescanner i stedet for den traditionelle PDA scanner til at scanne pakkelabels – læs mere om Scan App her.  Appen kan bruges på forskellige måde for at imødegå forskellige behov; Den danske transportør BFT Logistik, som har 30-35 eksterne vognmænd med optil 150 chauffører, bruger Scan App til at levere ensartet track & trace på alle forsendelser. CEO Thomas Wallin siger: “Med Scan App kan vi levere track & trace på alle forsendelser. Det er et kæmpe plus at vi ikke behøver forskellige systemer og hardware til at samle track & trace information fra vores forskellige eksterne chauffører.” På den anden side bruger den norske webshop Milrab.com Scan App til at holde styr på returvarer og til registrering af ordrer til afhentning i deres showroom.

Den komplette guide til Scan App
Guiden dækker alt fra det mest basale om hvordan man kommer i gang med at bruge Scan App og Action Center til avancerede indstillinger og alt der imellem. Med Consignors Help Center som din guide, er det muligt at sætte alt op selv og få endnu mere ud af din eksisterende løsning og samtidig tilpasse Scan App til dine specifikke behov. Guiden dækker:

Basal opsætning og brug:

Avancerede indstillinger

 

Klik her for at lære mere om hvordan du kan udnytte Scan App endnu bedre! Eller kontakt os her, hvis du er interesseret i at høre hvad en Scan App løsning kan gøre for dig og din forretning.


Tekst af Consignor, news@consignor.com

Vi holder dig opdateret indenfor levering. Følg Consignor på linkedin logo google plus logo