Concept Data har som de første i Danmark udviklet en integration fra ERP systemet Uniconta til Consignor. På den måde kan brugere af Uniconta få et komplet delivery management system direkte integreret i deres ERP system.

For at kunne tilbyde flere forskellige fragtformer med forskellige transportører fra sit ERP-system, kræver det typisk at man integrerer sit system til hver enkelt transportørs system, for at kunne printe fragtlabels og overføre data på sine forsendelser. Dette kan virksomheder som bruger Uniconta nu komme til livs med Concept Datas Consignor modul, som gør det muligt at booke fragt hos en lang række transportører – Consignor har verdens største transportørbibliotek – ét sted.

Kris Klintebæk, Direktør hos Concept Data udtaler: ”Som partner af Uniconta har det glædet os at lave integration til Consignor. Concept Data har før haft stor succes med at lave integration til C5. Vi kan se, at vore kunders behov i fremtiden bliver mere standard løsninger  og med Consignor kan det løses 100% med Uniconta integrationen – det er slut med at virksomheder vil betale for dyre ERP specialløsninger.”

Uniconta er et cloudbaseret ERP, eller økonomistyringssystem, henvendt til små og mellemstore virksomheder udviklet med erhvervsmanden Erik Damgaard som chefarkitekt.

Concept Data er totalleverandør indenfor IT løsninger og har specialiseret sig i løsninger til mindre virksomheder. Virksomheden har base i Herning og har afdelinger i Roskilde og på Bornholm.

Læs mere om integrationen hos Concept Data her

Eller kontakt os her for at høre mere om Consignor