Value-added Services in Consignor

Værdiskabende tjenester

Consignor fokuserer på hele leveringsprocessen for at tilbyde dig tjenester, som skaber reel værdi for dig og din kunde.

Click and Claim Symbol

On demand pakkeforsikring

Transportører arbejder under love og forordninger, der begrænser deres ansvar, hvis forsendelser forsvinder eller beskadiges under transport. Du kan spare dig selv for tab med Click’n’Claim i Consignor, som er en nem og spontan måde at forsikre dine forsendelser uden selvrisiko.
Mere information om Click’n’Claim.

Dangerous Goods Symbol

Enkel forsendelse af farligt gods

Gennem en integration til DG Office gør Consignor det nemt at sende farligt gods, og giver dig samtidig et online farligt gods katalog. Derudover sikrer Consignor korrekt dokumentation og udskriver alle nødvendige farligt gods dokumenter. Således slipper du for at bruge unødvendig tid på at sende farligt gods.
Mere information om farligt gods.

Ship Advisor Symbol

Relevante leveringsmuligheder i din webshop

De rette leveringsmuligheder er afgørende for online forbrugere, når de vælger hvilken webshop, de vil handle i. Ship Advisor i Consignor viser dine kunder relevante leveringsmuligheder baseret på deres adresse og indholdet af deres indkøbskurv. Lad dine kunder bestemme, om de vil have deres pakke leveret til hjemmeadressen, på arbejdet, et droppoint eller et helt fjerde sted.
Mere information om Ship Advisor.

Ship Advisor Symbol

Automatisér dine fragtregler

Det kan være svært og tidskrævende for lager- og logistikpersonale at huske og manuelt styre en virksomheds fragtpolitik. Consignor Shipping Rules automatiserer dine virksomheds fragtpolitik og sikrer, at du altid vælger den bedste leveringsmetode til dine forsendelser. 
Mere information om Consignor Shipping Rules.