Home · Consignor platformen · Omkostningsstyring · Fragtprisberegning
Cost Tracking symbol

Consignor beregner dine fragtpriser

Consignors fragtprisberegner viser dig den nøjagtige fragtpris, før du producerer din forsendelse. Det giver dig mulighed for at kontrollere din fragt fra en grundig økonomisk indsigt.

Se Robert forklare, hvordan fragtprisberegneren i Consignor fungerer.

Compare pre-calculated freight rates with the price billed by your carrier with Consignor’s freight rate calculator.

Hvordan?

  • Fragtprisberegneren i Consignor beregner dine fragtpriser baseret på dine fragtaftaler.
  • Få den beregnede fragtpris, inden du booker din forsendelse.
  • De beregnede fragtpriser gemmes i Consignor Portal.
  • Consignor kan eksportere fragtpriser til præcis det system, du ønsker.

Hvorfor?

  • Få fragtprisberegning, når du har brug for det.
  • Sammenlign forudregnede fragtpriser med transportørpriser.
  • Spar penge på fragt.
  • Et godt grundlag for forhandling med transportører.

FRagtprisberegning i CONSIGNOR

Fragtprisberegneren i Consignor beregner dine fragtpriser baseret på den aftale, du har med den specifikke transportør. Uanset om din prisaftale er baseret på afstand, geografiske zoner, nationale/internationale forsendelser og/eller indekspriser kan Consignor lave beregningen og vise dig den forventede fragtpris.

Den beregnede fragtpris vises for hver enkelt forsendelse, inden du booker fragten. Derefter kan du nemt sammenligne de forhåndsberegnede fragtpriser med den pris, der faktureres af din transportør i fakturarapporten i Consignor Portal.

FRagtprisberegning fra din transportør

Hvis din transportør tilbyder en prisberegningsservice, kan Consignor forbindes til den og få din defineret fragtpris baseret på de oplysninger, der bruges til at oprette forsendelsen (afsender, modtager, service, volume osv.). Vi lagrer disse oplysninger på samme måde som, hvis Consignor havde foretaget beregningen gennem sin egen fragtprisberegner, og dermed har du nøjagtigt samme fordele til rapportering osv.

CONSIGNOR Eksporterer fragtberegninger

Når du booker en forsendelse i Consignor, uploades den beregnede fragtpris automatisk til Consignor Portal, hvor den er gemmes til senere fakturakontrol. Du udfører fakturakontrol ved hjælp af rapporterings- og statistikværktøjerne i Consignor Portal, som giver dig mulighed for at kontrollere, at hver enkelt forsendelse faktureres korrekt af din transportør.

Hvis du har brug for at fragtprisberegninger eksporteres til et hvilket som helst andet system, f.eks. dit e-handels-, ERP- eller WMS-system, kan Consignor gøre det via API eller filedrop. På den måde kan du fortsætte med at arbejde i dine egne systemer, selv når du bruger fragtprisberegneren.

 

Du er velkommen til at kontakte os i tilfælde af, at du har spørgsmål om fragtprisberegning i Consignor. Kontakt os her.

 

Eller gå til vores Help Center for at lære mere om fragtprisberegning