Brug din smartphone som pakkescanner

Scan App er en app designet til smartphones, som du kan bruge i stedet for en traditionel PDA-scanner til at scanne fragtlabels. Scanningen overføres med det samme til Consignor Portal, hvor du og dine kunder kan spore pakken.

Se denne korte video af, hvordan Scan App fungerer.

Hvordan

 • Scan App er Consignors scanningsapp til smartphones.
 • Scan App erstatter den traditionelle PDA-scanner.
 • Scan App scanner stregkoder og dokumenterer en forsendelses status.
 • Scan App uploader alle scanninger og information om forsendelsen til Consignor Portal.

Hvorfor

 • Brug et værktøj du allerede har i lommen.
 • Let at bruge.
 • Selv små transportører har mulighed for at tilbyde track & trace.
 • Scan App er uafhængig af hardware.
 • Enkel adgang til track & trace.
 • Kommunikationsværktøj mellem dig og din chauffør.

Sådan fungerer Scan App

Scan App er en app til smartphones. Den er tilgængelig til Android og iOS. Scan App bruger kameraet i telefonen til at scanne stregkoden og give forsendelsen en ny status. Du kan tilføje kommentarer, billeder, vægtværdier, events, signatur osv. og alle oplysninger uploades til Consignor Portal sammen med et tidsstempel og GPS-position. Det betyder, at både transportører og afsendere kan bruge Scan App til at berige pakker med track & trace og statusopdateringer, når du sender og returnerer forsendelser.

Scan app fungerer uanset, om der er netværksdækning (mobil/wifi). Når telefonen igen er i et område med dækning, vil begivenhederne uploades til Consignor Portal. Hvis du har brug for at indsamle oplysninger fra Scan App til andre formål, kan disse data indsamles ved hjælp af webservices og bagefter eksporteres til andre systemer.

Ruteoptimering

Hvis du administrerer dine egne leverancer med køretøjer, kan du bruge ruteplanlægningsfunktionen i Scan App til at planlægge og optimere førerens leveringsrute. Scan App leverer ruter, ETA og andre relevante leveringsoplysninger, herunder muligheden for at ringe til modtageren direkte fra appen. Kickstart Route Planning med denne guide.

Brug Scan App til alle stregkoder

Alle stregkoder, som er genereret i Consignor, kan scannes med Scan App. Hvis du ønsker at bruge Scan App til at scanne stregkoder, der ikke er genereret i Consignor, så kontakt os for yderligere information.

Datatraffik fra Scan App

Scan App genererer relativt lidt datatrafik. Normale begivenheder komprimeres før upload. Billeder genererer mere datatrafik. Så hvis du er i udlandet, bør du overveje, om brug af billeder er nødvendig. Ellers brug billeder med lav opløsning. Kontakt din mobiludbyder for datatrafik priser.

Kom i gang med Scan App

Download til iPhone her.
Download til Android her.

Følg disse 5 skridt for at konfigurere din Scan App with Consignor Portal:

 1. Bed din arbejdsgiver om at sende en invitation til at bruge Scan App fra Consignor Portal – i Consignor Portal gå til Action Center > Agenter > Inviter nye > Ny agent.
 2. Du modtager en invitation til at bruge Scan App via SMS eller e-mail.
 3. Via linket i SMS’en eller e-mailen, downloader du Scan App til din smartphone.
 4. Registrer dit navn og mobilnummer (ved SMS invitation) eller e-mail adresse (ved e-mail invitation) i Scan App.
 5. Din Scan App konfigureres automatisk, og du er klar til at bruge den!

Hvis din arbejdsgiver ikke har adgang til Action Center i Consignor Portal, skal du kontakte din lokale kundeservice for at komme i gang med Scan App.

 

Du er velkommen til at kontakte os i tilfælde af du har spørgsmål til Scan App. Kontakt os her.

 

Eller gå til Scan App guiden i vores Help Center