Quality Control symbol

Kvalitetskontrol

Consignor gør det nemt at opretholde et højt niveau af kvalitet i din levering.

Information Symbol

Consignor validerer dine data og holder dig informeret

Inden du sender en pakke, validerer Consignor alle dine forsendelsesdata for at sikre, at oplysningerne er korrekte og fyldestgørende. Desuden bliver Consignor løbende opdateret med den nyeste status på dine pakker, hvilket gør det muligt for dig at få et overblik over dine forsendelser. Mere information om datavalidering.

Scan App Symbol

Scan App dokumenterer forsendelsens status

Scan App er Consignors scanningsværktøj til smartphones. Scan App erstatter den traditionelle PDA scanner, så du nemt og hurtigt kan scanne fragtlabels. Scan App synkroniserer med Consignor Portal og gør det let for dig at spore og dokumentere dine forsendelser baseret på GPS koordinater, billede, signatur osv. Mere information om Scan App.

Inbound Symbol

Consignor til indkomne forsendelser

Consignor er perfekt til at gøre indkomne forsendelser klar til intern omfordeling i virksomheder med en central varemodtagelse. Consignor giver dig et samlet overblik over den interne forsendelseslog, og gør det muligt for dig at spore pakken samt advisere den interne modtager via e-mail og SMS. Mere information om Consignor Inbound.