Home · Consignor platformen · Effektivitet · Integration
Cost Tracking symbol

Integrering til Consignor

Uanset hvilken ERP-, WMS- eller e-handelsløsning, du har, kan du integrere den med Consignor.

Se Managing Director Gary forklare hvordan Consignor fungerer.

Se hvordan denne webshop bruger Consignor via en ERP-integration.

Hvordan?

  • Vælg hvilken integrationsopsætning, der passer til dine rutiner.
  • Integration til Consignor er fuld- eller semi-automatisk, afhængigt af dine behov.
  • Consignor hjælper dig med at integrere til Consignor.

Hvorfor?

  • Ved at integrere dit system til Consignor, slipper du for at taste ordreoplysninger ind i flere systemer, når du producerer forsendelser.
  • Forbedrer datakvaliteten.
  • Automatisk overførsel af forsendelsesdata til transportør og validerede fragtlabels.
  • Enkel adgang til track & trace information fra alle transportører.
  • Arbejd i systemer, du er vant til med den fuldautomatiske integration.
  • Tilføj yderligere forsendelsesoplysninger til dine forsendelser med den semi-automatiske integration.

INTEGRÈR DIT SYSTEM MED CONSIGNOR

Vi anbefaler at integrere dit backend-system med Consignor, da du derved ikke skal taste ordreinformationer ind flere steder, når du producerer forsendelser. De fleste af vores kunder bruger Consignor via en integration til deres backend-system. Consignor kan både bruges af små online start-ups og store gruppelager faciliteter, som håndterer tusindvis af pakker i timen, da Consignor softwaren kan integreres uanset transportør set-up og ERP-, WMS- eller e-handelsløsning. Klik her for at se en liste over alle de ERP-, WMS- og e-handelssystemer, som Consignor allerede er integreret til.

Klik her for at se en liste over vores Consignor Integrators, der allerede har vist, at de mestrer systemintegration for vores kunder.

Fuld- eller semi-automatisk integration

Integration til Consignor kan gøres fuld- eller semi-automatisk afhængigt af dine behov. Uanset hvad, sker integrationen via fildrop integration, SQL-ekstrakt eller en Consignor API.

Den fuldautomatiske integration gør det muligt for dig at fortsætte med at arbejde i dit nuværende ERP-, WMS- eller e-handelssystem, når du producerer forsendelser. Consignor fungerer som en black box bag dit system, og styres via kommandoer.

Fordelene ved fuldautomatisk integration er, at du ikke skal indtaste forsendelsesdata i flere systemer, og at du skal ikke oplære dine medarbejderne i et nyt system. Du får også mulighed for at få adgang til sporingsoplysninger direkte i dit backend-system ved at oprette en integration, der udveksler data begge veje. Den halvautomatiske integration giver dig mulighed for at udveksle nogle data mellem dit backend-system og Consignor, men du skal færdiggøre produktionen af forsendelsen direkte i Consignor.

Fordelene ved en semi-automatisk integration er, at du har mulighed for at tilføje eller rette nogle forsendelsesoplysninger direkte i Consignor. For eksempel kan du have nogen ukendte faktorer, når du håndterer ordrer i dit backend-system, som du senere kan tilføje direkte i Consignor.

 

Du er velkommen til at kontakte os i tilfælde af, at du har spørgsmål om integration til Consignor. Kontakt os her.

 

Eller gå til vores Help Center for at lære mere om integration til Consignor