Efficiency symbol

Effektivitet

Consignor gør dig i stand til at effektivisere din forsendelsesproces i en standard software, som matcher din virksomhed.

Interfaces Symbol

Hver grænseflade har sine fordele

Consignor On-premises er en Windows/SQL baseret version af Consignor, som installeres i dit eget servermiljø, ofte i kombination med fildrop integration.
Consignor Ticket er en webbaseret version af Consignor, som tilgås via en internet browser.
Consignor Shipment Server er en API version af Consignor, som indbygges direkte i dit ordresystem (ERP, webshop, WMS osv.) via webservices.
Mere information om grænseflader.

Integrations Symbol

Integrer til dine systemer

Consignor kan integreres til dit system, uanset hvilken ERP-, WMS- eller e-handelsløsning, du har. Om integrationen skal være fuld- eller semiautomatisk er op til dig og din virksomheds behov.  Uanset hvad, vil en integration til Consignor forbedre din datakvalitet, spare dig tid og give dig mulighed for at arbejde i dit eget backend system.
Mere information om integration.

Printing Symbol

Print alt i ét system

Consignor kombinerer de nødvendige oplysninger for at håndtere alle dine forsendelser i ét samlet system. Labels, regninger/fragtbreve, fragtdokumenter og farligt gods dokumenter i forskellige formater er klar til at blive udskrevet, når du har brug for det. Det gør det nemmere og mere effektivt for dig, når du håndterer papirarbejdet for dine forsendelser.
Mere information om print.

Data Transfer Symbol

Forsendelsesdata overføres automatisk

Consignor gør din forsendelse digital. Alle nødvendige data bliver automatisk videresendt i det rigtige format til transportøren, så han får alle de oplysninger, han har brug for til at håndtere din forsendelse – enkelt og effektivt.
Mere information om dataoverførsel.