Dine muligheder i Consignor

Consignor giver dig en række Delivery Management værktøjer og værdiskabende tjenester, som øger dit niveau af effektivitet, kundeservice, omkostningsstyring og kvalitetskontrol.

Efficiency in Consignor

Effektivitet

Consignor er en standard software, som hjælper dig med at effektivisere dine forsendelsesprocesser. Læs mere.

Cost Control in Consignor

Omkostningsstyring

Consignor hjælper dig med at holde styr på omkostningerne og opretholde en bæredygtig fragtøkonomi. Læs mere.

Customer Service in Consignor

Kundeservice

Alle de kundeserviceværktøjer, du behøver, for at give dine kunder den bedste leveringsoplevelse. Læs mere.

Quality Control in Consignor

Kvalitetskontrol

Consignor gør det nemt at opretholde et højt kvalitetsniveau i leveringen. Læs mere.

Value-added Services in Consignor

Værdiskabende tjenester

Consignor fokuserer på tjenester, der skaber reel værdi for dig og din kunde. Læs mere.

Standard men tilpasset

Consignor er en standard software. Det betyder, at alle vores softwareopdateringer og forbedringer er tilgængelige for alle Consignor brugere. Behovene er ofte de samme, uanset om du har et få eller mange forsendelser. De fleste af vores kunder bruger Consignor til standard behov, men Consignor kan også tilpasses til at matche ethvert unikt forsendelsesbehov.

3 og 4PL

Consignor er et perfekt match til store lagerfaciliteter, som håndterer mange tusinde pakker i timen på grund af Consignors fleksibilitet, pålidelighed og datakvalitet. Læs hvordan 3PL aktør, Aditro Logistics, bruger Consignor her.

Drop ship leverandører

Hvis du bruger drop ship leverandører (DSV’er), er Consignor i stand til at konsolidere dine forsendelser fra mange forskellige leverandører. På den måde har du et bedre overblik over dine forsendelser og lettere adgang til track & trace.

Indkomne forsendelser

Consignor er perfekt til at gøre indkomne forsendelser klar til intern omfordeling via scanninger eller ommærkning. Det giver dig et overblik, og gør det muligt at spore pakken samt underrette den interne modtager via e-mail/sms. Læs hvordan St. Olavs Hospital bruger Consignor til indkomne forsendelser her.