Integrator symbol

Bliv Consignor Integrator

Hvad er en Consignor Integrator?

De fleste af vores kunder bruger Consignor via en integration til deres back-end system. Derfor er integratorer en vigtig del af vores forretning, da integratorer sørger for, at Consignor softwaren kan bruges af alle typer af kunder, uanset deres ERP-, WMS- eller e-handelssystem.

Integration gør det muligt for vores 10.000+ kunder verden over at skabe mere end 100 millioner forsendelser om året helt sømløst, uafhængig af transportører og ordresystem. På den måde passer Consignor både til små nystartede webshops samt massive 3. parts logistikvirksomheder, der håndterer mange tusinde pakker i timen.

Som Consignor Integrator giver du dine kunder en sømløs integration til en professionel Delivery Management platform, og dine kunder kan drage fordel af alle de værktøjer, som Consignor platformen tilbyder for at gøre levering til deres konkurrencemæssige fordel

Hvorfor skal du være Consignor Integrator?

Som Consignor Integrator opnår du følgende fordele:

• Synlighed overfor mere end 10.000 Consignor kunder
• Markedsføring på Consignors hjemmeside med firmalogo og link til din hjemmeside
• Adgang til Consignor markedsføringsmateriale, værktøj og vigtige oplysninger
• Adgang til Consignor kundeservice og teknisk udviklingsteam
• En gunstig økonomisk gevinst, hvis du tilmelder dig partnerprogrammet

Og dine kunder opnår følgende fordele:

• Sømløs integration mellem Consignor og det system, du udbyder
• Frihed til at vælge, hvilket integrationsopsæt der matcher deres rutiner
• Mulighed for at opgradere deres leveringsprocesser uden at skulle arbejde i et nyt system
• Automatisk overførsel af data til transportør og validerede forsendelseslabels
• Nem adgang til track & trace oplysninger fra alle transportører
• Enkel håndtering af returvarer
• On-demand pakkeforsikring til værdifulde forsendelser

Sådan kommer du i gang

1. Tag kontakt! Kontakt os på sales.dk@consignor.com eller 70273377.
2. Gå igennem vores tekniske blog og overvej sammen med vores projektleder, hvordan partnerskabet og integrationen                skal struktureres.
3. Overvej om du vil tilmelde dig vores Partner Program.
4. Begynd at fortælle dine kunder!

Tilmeld dig vores Partner Program

Som Consignor Integrator har du mulighed for også at tilmelde dig vores unikke og attraktive Partner Program ved at tilmelde dig én af følgende partnermuligheder:

Lead partner

Som Lead Partner er din rolle er at videregive kundeemner og tips om potentielle kunder til Consignors salgsafdeling. Derfor får du fuld adgang til Consignors salgs- og konsulentkorps samt vores markedsføringsmateriale.

Embedded Partner

Som Embedded Partner skal du integrere Consignor softwaren i grænsefladen på dit system, hvilket gør det muligt for dine kunder at oprette forsendelser gennem Consignor direkte i deres ERP-, WMS-, eller e-handelssystem.

Bredana har i mange år haft et tæt og konstruktivt samarbejde med Consignor, hvor Consignors ekspertise indenfor transport har bidraget stærkt til vores egen specialistviden om Microsoft Dynamics AX og NAV-systemer. Denne konsoliderede tilgang har ført til effektive løsninger med fokus på at opnå fordele og skabe værdi for kunden.

Carsten Slot
Market Director, Bredana

Gennem vores partnerskab med Consignor har vi mødt mange interessante og relevante kunder for vores virksomhed. Vi er i stand til at tilbyde slutkunden en optimeret implementeringsproces, da vi gennem vores partnerskab har direkte adgang til Consignors kundeservice og teknisk udviklingsteam. Consignors omfattende Delivery Management system giver mulighed for mange spændende udviklingsprojekter, hvor både koncept og teknologier udfordres, forbedres og optimeres.

Thomas Sørensen
Technical Director og medejer, Vconnect

Hos Apport har vi taget et valg om udelukkende at samarbejde med virksomheder med de samme grundlæggende værdier som os selv angående professionel behandling af kunder og en respektfuld optræden i markedet i forhold til andre i samme branche. Samarbejdet med Consignor giver os mulighed for at være på forkant med udviklingen på transportmarkedet og en stor viden om trends i markedet gennem deltagelse i Nordic Delivery Conference.

Christian Boie Nordstrøm Mikkelsen
Business Development Manager, Apport Systems