Carrier symbol

Bliv Consignor Carrier

Bring-Consignor-Carrier
BFT-Logistik-Consignor-Carrier

Læs, hvilke fordele BFT Logistik opnår ved at være Consignor Carrier.

Hvad er en Consignor Carrier?

En Consignor Carrier er en vigtig del af Consignor softwaren. Vi forbinder afsendere med modtagere, og vores transportørbibliotek er hjørnestenen i denne proces. Consignors transportørbibliotek er det største i verden.

Vi samarbejder med både nationale og internationale transportører, så vores 10.000+ kunder verden over kan vælge en passende transportør til deres inden- og udenlandske forsendelser. Consignor tager aldrig del i forhandlingerne mellem afsender og transportør. Alle Consignor installationer er baseret på individuelle aftaler mellem afsender og transportør.

Som Consignor Carrier opnår du konkurrencemæssige fordele ved at blive fremvist for vores 10.000+ kunder verden over. Samtidig giver du dine kunder mulighed for at opleve fordelene ved en professionel Delivery Management platform.

Bliv Consignor carrier – Hvorfor?

Som Consignor Carrier opnår du følgende fordele:

• Få strukturerede forsendelsesdata baseret på dine specifikationer
• Standardiserede forsendelseslabels efter dine formater
• Automatisk overførsel af forsendelsesdata direkte fra afsender til dig
• Mulighed for at tilbyde dine kunder track & trace oplysninger via Consignor Portal
• Scan App: et gratis scanningsværktøj til track & trace tilpasset dit brand
• Markedsført på Consignors hjemmeside med firmalogo og link til din hjemmeside
• Synlighed overfor mere end 10.000 kunder som en del af Consignors transportørbibliotek

Hvad det kræver at blive Consignor Carrier

Ingen transportører er ens. I Consignor omfavner vi mangfoldigheden blandt transportører, da det giver vores kunder det bedste grundlag for at skabe en god leveringsoplevelse. Derfor har vi brug for at lære dig og dine transportørservices at kende for at finde den bedste måde at kombinere det med Consignor platformen.

Når vi får dig ombord som transportør, vil vores projektleder igangsætte det unikke projekt for bedst at fange din transportørvirksomhed.

Bliv Consignor carrier, sådan:

1. Tag kontakt! Kontakt os på sales.dk@consignor.com eller 70273377.
2. Sammen strukturerer vi vores samarbejde i forhold til dine behov.
3. Begynd at fortælle dine kunder.

Som Consignor Carrier er det lettere for os at modtage overførsel af data fra kunder, der bruger Consignor. Det tager kun et 30 minutters opstartsmøde med nye kunder, og alt virker fra dag ét. Vi sætter en ære i at være frontløber indenfor innovative og effektive IT-løsninger, og gennem vores partnerskab med Consignor er vi sikre på altid at have den bedste softwareløsning, da Consignor løbende udvikler platformen efter markedets og vores behov.

Anders Schondelmeier
Sales Manager, Danmarks Fragt Service

Vi bruger Consignors gratis scanningsværktøj Scan App til at scanne og få track & trace på alle pakker. Scan App downloades til vores chaufførs smartphone og er uafhængig af hardware, hvilket er meget vigtig for os, da vi bruger mange eksterne chauffører. Track & trace er livsnødvendigt i distributionsbranchen! Som Consignor Carrier er vi sikre på at få struktureret og automatisk overført data fra vores kunder, hvilket effektiviserer vores daglige arbejde.

Thomas Wallin
CEO, BFT Logistik

Consignor er den største Delivery Management softwareudbyder på markedet og bliver naturligt nævnt, når vi diskuterer løsninger med kunder, da Consignor har et godt ry, og alle ved, at det virker. Som Consignor Carrier kommer vi hurtigt og problemfrit i gang med nye kunder, næsten som en plug and play løsning. Derudover får vi konsistent forsendelsesdata, der sikrer kvalitet og genkendelighed og matcher vores retningslinjer.

Thomas Jensen
Sales Manager, Bring