Consignor recognized as a Representative Vendor in recent Market Guide for Multicarrier Parcel Management Solutions published by Gartner

En leveringsløsning med hjælp af flere transportører og verdensdækkende indeholder alle de nødvendige forsendelsesværktøjer til en smidig levering.

Oslo 10. september 2019: Det er både udfordrende og givende at arbejde mod at blive det foretrukne valg inden for et felt, hvor konkurrencen er hård. Derfor er Consignor både glad og stolt over at blive anerkendt som en Representative Vendor for Multicarrier Parcel Solutions ved at bruge flere transportører i Market Guiden fra konsulenthuset Gartner.

Gartner fortæller: ”Forhandlere mangler ofte værktøjer til at optimere leveringsomkostningerne. De fleste virksomheder i dag arbejder reaktivt og går derfor glip af gode muligheder for optimering og konsolidering af forsendelser samt mere varierede priser og tjenester.”

Consignors strategiske tilgang, hvor vi forsøger at få vores kunder til at skifte deres fokus fra omkostninger til kunden, hjælper dem med at give en mere smidig levering, hvilket giver kunderne den fleksibilitet og bekvemmelighed, de forventer i dag. Når standardiserede og brugerdefinerede integrationer bliver tilgængelige for alle kunder, øges tilfredsheden med service og brugeroplevelsen også. Listen over funktionerne i Consignor bliver længere, og i dag automatiserer softwaren hele processen fra betaling, rating af transportører og leveringskonsolidering til etiketudskrivning, pakkelevering og sporing til leveringsmeddelelser og returhåndtering. Consignor giver dig også bedre indsigt i forsendelsesmønstre og leveringsomkostninger gennem et indbygget rapporterings- og analyseværktøj.

At blive anerkendt af Gartner som en Representative Vendor i branchen gør os både beærede og meget tilfredse. Dette gælder især den person, der grundlagde virksomheden i 1997: ”Det er altid rart, når nogen udefra anerkender det hårde arbejde, du lægger i noget. Det samme gælder med denne anerkendelse, som vi mener viser, at vores løbende og kontinuerlige indsats om forbedringer og kravet om høj kvalitet er godt modtaget af markedet, ”siger Peter Tang Thomsen, CEO for Consignor. “For os handler det om at skabe et miljø, hvor kunderne har tillid til, at vi kan styrke deres ambitioner og hjælpe dem med at opfylde deres vækstplaner.”

Med indgående viden og en stadigt forbedret forståelse af tendenser inden for transport- og logistikbranchen arbejder virksomheden proaktivt for at garantere kunderne succesfuld levering. Det faktum, at vi imødekommer kravene fra mere end 600 nationale og internationale transportører, giver os global dækning, hvilket gør Consignor til et foretrukket valg for virksomheder, der ønsker at optimere deres pakketransport.

I pakkevejledningen til pakkehåndtering ved hjælp af flere transportører er der set 13 leverandører. Guiden indeholder markedsanbefalinger til førende teknologiselskaber i forsyningskæden, der søger at optimere deres pakketransport.

Gartner Disclaimer

Gartner støtter ikke nogen leverandør, produkt eller service, der er afbildet i sine forskningspublikationer, og rådgiver ikke teknologibrugere om kun at vælge de leverandører med den højeste karakter eller anden betegnelse. Gartner-forskningspublikationer består af udtalelser fra Gartners forskningsorganisation og bør ikke fortolkes som faktiske udsagn. Gartner fraskriver sig alle garantier, udtrykte eller underforståede, med hensyn til denne forskning, herunder garantier for salgbarhed eller egnethed til et bestemt formål.

Om Consignor

Consignor er intelligent Delivery Management software, der er kendt for omfattende værdiebaserede tjenester, der giver gode besparelser, og som forbinder kundernes varehus med deres kunder på en effektiv og god måde – uanset hvor de er. Consignor-platformen håndterer millioner af forsendelser hvert år, hvilket gør det muligt for kunder at vælge den bedste løsning til deres leveringer, uanset transportør, ERP-system eller webløsning.

Softwarevirksomheden har 169 ansatte på kontorer i Norge, Danmark, Sverige, Finland, Rumænien, Storbritannien og USA. Kundeporteføljen inkluderer alt fra små start-ups til store entrepriser. Læs mere om Consignor her.

 

Pressekontakter:

Consignor
Mie Dohn
Chef for Kommerciel Marketing og Kommunikation
+45 28 57 45 99
mie.dohn@consignor.com


Text by Consignor, news@consignor.com

We will keep you updated on delivery. Follow Consignor on linkedin logo