Consignor blev stiftet i 1997. 
Koncernen består af moderselskabet Consignor Group AS og 7 datterselskaber:
Consignor AS 
Consignor A/S
Consignor AB
Consignor Oy

Consignor S.R.L (udvikling)
Consignor Co. Ltd.
Consignor Ltd.

I Consignor hjælper vi store såvel som små og nystartede virksomheder med deres forsendelsesproces ved at gøre det enklere, mindre tidskrævende og billigere for dem at afsende ordrer til deres kunder. Vi udvikler og tilbyder intelligent Delivery Management software, som omfatter alle stadier af forsendelse og levering på én platform, så vores kunder får en integreret og bæredygtig leveringsløsning, der fortsætter med performe og udvikle sig i overensstemmelse med deres strategier.

 
Som markedsledende inden for Delivery Management, kombinerer Consignor indgående kendskab til transport og logistik med enestående softwarearkitektur og -design. Vores software indeholder verdens største transportørbibliotek, der forbinder vores kunder til lige netop de transportører, som matcher deres fragtbehov.


Consignor software platformen håndterer over 100 millioner forsendelser om året, og gør det muligt for mere end 10.000 kunder at vælge den bedste løsning for deres forsendelser, uafhængig af transportører, ERP-systemer eller e-handelsløsninger. Vores kundeportefølje spænder fra små nystartede webshops til massive 3. parts logistikvirksomheder.
 
Consignor opererer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Kina og Storbritannien. Vi beskæftiger mere end 140 medarbejdere og havde i 2016 en omsætning på 15 mio. EUR, og er dermed vokset til at være den største udbyder af Delivery Management.