En ny og forbedret sektion for brugeradministration er lanceret i Consignor Portal.

Brugeradministrationen har fået nyt og forbedret look, hvilket gør det lettere at navigere. Desuden er det nu muligt selv at administrere personlige indstillinger og brugerprofiler.

Tilpas personlige brugerprofiler
Med denne opdatering er brugerne organiseret i 3 niveauer: Owner (/ejer eller systemadministrator), Administratorer og Brugere. Alle brugere, uanset adgangsniveau, er nu i stand til at redigere deres egne personlige profilindstillinger. Personlige profilindstillinger omfatter blandt andet brugernavn, e-mail og andre præferencer. Klik her for at se hvordan i Consignor Portal.

Nulstil password
Der er også tilføjet en “Glemt password”-knap til login siden i Consignor Portal, således at brugere kan nulstille deres password selv, uden besvær for ejeren af løsningen.

Ejere kan administrere alle brugere
Ejere kan selv oprette nye brugere og administrere brugerprofiler, for eksempel ved at indstille adgangsniveau, ændre profil detaljer så som burger navn, sprog og lignende på hver enkelt burger i løsningen, uden support fra Consignor kundeservice. Det er også muligt at gensende invitationer til nye såvel som eksisterende brugere, hvis de har brug for at oprette eller nulstille deres password. Klik her for at se hvordan i Consignor Portal.

 


Tekst af: Consignor, news@consignor.com

Vi holder dig opdateret indenfor levering. Følg Consignor på twitter logo linkedin logo google plus logo