Den nyeste version af Scan App som blev frigivet fornylig indeholder en ny funktion: Action Center Messages, som gør det muligt for dig at sende beskeder til agenterne i marken.

Action Center Messages gør dig i stand til at sende korte, her-og-nu beskeder til agenterne i marken, for at gøre deres dag nemmere, f.eks. “Ulykke! Undgå E45 i nordgående retning”, “De lover sne i morgen, husk at skifte til vinterdæk” eller “Ring til mig, når du er hos kunden”.

Beskederne sættes op og sendes via Consignor Action Center og når agenten har læst beskeden, sender hans/hendes enhed en status tilbage til serveren, så du kan se om beskeden er blevet læst. Læste beskeder slettes automatisk efter 5 dage, så agenten ikke distraheres af beskeder, som ikke længere er relevante, og kan fokusere på seneste nyt.

Action Center Messages er ikke en erstatning for emails eller sms’er, da de er en envejs kommunikationskanal fra kontroltårn til agent. De gør dog dig i stand til at arbejde mere effektivt ved at sende korte underretninger fra Action Center grænsefladen, direkte til agentens primære arbejdsredskab.

Gå til vores FAQ for at lære mere om Action Center og hvordan du sender Action Center Messages.

Den nyeste version af Scan App med Action Center Messages til både iPhone og Android kan downloades nu.


Tekst af Consignor, news@consignor.com

Vi holder dig opdateret indenfor levering. Følg Consignor på linkedin logo google plus logo