News symbol

Consignor nyheder

I dette nyhedsoverblik holder vi dig opdateret på nyheder og begivenheder i vores organisation samt nye funktioner i vores software.

Ny funktion i Scan App: Action Center Messages

Den nyeste version af Scan Apps som blev frigivet fornylig indeholder en ny funktion: Action Center Messages, som gør managers i stand til at sende beskeder til deres ansatte i marken.

Opdaterede Terms of Use

Release notes allows you to see improvements and new features in each release of Consignor On-Premises, Consignor Portal and Consignor Shipment Server.

Vi afholder Consignor kursus

For at hjælpe vores kunder med at udnytte og forstå Consignor platformen bedre udbyder vi jævnligt kurser. Næste kursus er den 31/1-18.

Ny prismodel for Consignor Kundeservice

Hos Consignor mener ikke, at fremragende kundeservice er svær at levere; det handler om at have adgang til eksperthjælp, præcis når man har brug for det og til en forudsigelig pris. Derfor introducerer vi en ny prismodel for kundeservice over de kommende uger.

Nye kategorier i radarrapporten

Tre nye kategorier er nu tilgængelige i radarrapporten i Consignor Portal, så du kan få endnu bedre overblik over dine forsendelser og yde en bedre service overfor dine kunder.

Vi afholder Consignor kursus

For at hjælpe vores kunder med at udnytte og forstå Consignor platformen bedre udbyder vi jævnligt kurser. Næste kursus er den 6/9-17.

Print end of day rapporter uden problemer

Når du overfører forsendelsesdata til din transportør, kan du printe en “end of day-rapport”, som din transportør skal underskrive for at bevise, at dine varer er blevet afhentet.

iPadvinder: Carl Ras

Ralf Jensen fra Carl Ras blev den glade vinder af en iPad fra Apple i vores konkurrence på Transportmessen 2017 i Herning.